Wednesday, April 29, 2009

epy day....

ya Allah... da penuh spider web kat blog aku ni.. hahahahhhaha.... tiap2 ari bukak sbb nak baca blog org lain.. blog sendiri malas nak update.. hehehe.. nak kata bz baca buku tak baca pun.. heehehe... bila la nak insaf.. ada sebulan je lg nak bc buku ni b4 final.. aaaaaaaaaa.... sempat ke?!!!
2 ari lepas kitorg yg bosan ni kuar jln2 kat kremlin.. tak tau nak wat pe petang tu.. so kuar la... lg pun ari tu cuaca best... rugi kalu tak kuar bilik... hehehehe... ye la tu...


tgk la keriangan kitorg kat kremlin tu... hahahahaa







bergaya ayu di tgh2 kremlin.. hahahaha..

waaa.. cam model jam lak.. hehehehe...








insyaAllah lepas ni blog ni akan di update... kenangan saat2 terakhir kat bumi moscow ni... huhuhu....

2 comments:

LynnDa @ PeNg said...

waaa best nyer...jeles i...
honeymoon laa puas2 kt sana...
nanti blk sini dh xde aper....

cikaida said...

ala hepi btol..
auyun,nati nk naik plamin..
sila bgtau i okeees?

hihi..