Wednesday, October 29, 2008

jam 8.15 malam..

bosan la.. nak wat ape ek?? bukan aku je bosan.. org lain pun sama kat dalam bilik 713 ni.. tgk ni..
faiz..
faiz tgh wat case report... maybe dia tak bosan la.. dr petang td suruh dia siapkan case ni.. dia cakap nnt la... ingatkan dia nak submit sok, rupanye dia nak anta sabtu ni.. patut la malas nak wat... pape pun.. go yang.. aja aja fighting!!!!

nelly..
kesian nelly.. dia pun sama cam aku.. bosan.. dr td dia je yg duk temankan aku merapu2 kat dalam blog ni.. time kacey nelly.. sayang nelly... nnt jap agi kasi makan cheese k..




glid..
tdo je.. patut la bilik dia gelap.. hehehe... tp tgk tu... tdo pun sempat cek hs.. sape msg tu??? hehehe... sori kaco td... hehehe



mubin...
b4 snap gmbr ni, mubin sengal ni da tendang nelly.. jahatnye.... ape la salah nelly.. jgn buli nelly..




asrul..
wat ape dalam gelap tu??? hehehe... sbb glid tdo la dia tak bukak lampu.. baiknye..
ijat..
malam ni tak study ke jat?? hehhehe.. syoknye dgr lagu...
nak jd komposer ke lak? hehehe.. lg rock axe leh r.. hehehe...

5 comments:

jatbee said...

hahaah, ni ghopenyeee keje anda di kala bosan..ooo isk xhabaq awai2, kalo dak bley laa aku kalot2 baca buku kaa apa ka..hahah

SyaHRul FaIZ & NuR AuyUN said...

takperlu lah menjadi hipokrit wahai en ijat... hahahahaha... i know what you did last 2 hr... hahahahahhahaah

LynnDa @ PeNg said...

weh geramnyer tengok nelly...
rasa nak muah jer....

asrul said...

aku tgh study la...letak la bende baik2 tu aku...huhu

SyaHRul FaIZ & NuR AuyUN said...

sori2 asrul.. ye ye.. ko tgk baca buku.. hehehe....